Aequator Ecuador

Design af høj kvalitet og glas kombineret med et berøringspanel.
Kaffemaskinen har en lang levetid, og giver dig mulighed for at få din rigtige branding i forskellige farver. Den eksklusive glasfront er smukt blikfang og lover fremragende kaffeglæde og varm chokolade.

Den fuldautomatiske kaffemaskine Ecuador fås også med køleskab til frisk tilberedning af trendy kaffe og andre mælkespecialiteter.

 

Produkter

  • 1 kværn til 1 type kaffe (ekstraudstyr: 2. kværn til yderligere sort kaffe).
  • 2 beholdere til chokolade og mælk.
  • Valgfrit: Kompressorkøleskabsmodul til 10 liter frisk mælk.

Ved at kombinere de 4 ingredienser kan du tilberede et stort udvalg af forskellige kaffespecialiteter i forskellige størrelser ved blot at trykke på en knap.

Dimensioner

Bredde 320 mm, højde 810 mm, dybde 560 mm

 

Kapacitet

120 til 150 kopper i timen kaffe/latte/macchiato/cappuccino eller 150 kopper varm chokolade eller varmt vand til te.

Hot-start Hot Start Aequators unikke opvarmningssystem skaber behageligt varm kaffeoplevelse fra den allerførste kop.

Bedste hygiejnemælkesystem holder bakterier væk og reducerer vedligeholdelses- og rengøringsarbejde (opfylder EU’s hygiejnebestemmelser HACCP).

Smagsgaranteret ved automatisk kvalitetsstyring af kværnen og automatisk justering af kværne og brygningstider.

Aequator

Vi er stolte af at levere Aequator kaffemaskiner. Aequator er produceret i Schweiz siden 1933 og har over 80 års viden og erfaring til at producere den perfekte kop kaffe. ‘Swiss made’ er et ord for præcision og pålidelighed, og Aequator producerer nu de bedste fuldautomatiske espressomaskiner på markedet i dag.

Enhver fuldautomatisk moderne kaffemaskine skal være i stand til at producere populære, mælkerige kaffedrikke såsom latte, og med deres sædvanlige sans for detaljer har Aequator produceret en maskine, der holder mælken hygiejnisk adskilt indtil brugstidspunktet. 

Aequator er kendt for deres ekspertise inden for espressoproduktion. Deres innovative ideer, produktkvalitet og engagement i løbende udvikling har gjort dem til en indflydelsesrig aktør på markedet.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at vide mere om vores løsninger

Ønsket tidspunkt for kontakt