Vandløsninger

Kontakt os

Vandløsninger

GROHE er et stærkt brand i branchen på grund af innovation, fremragende design og prisvindende produkter. En kombination af avanceret håndværk baseret på mere end 80 års produktion i Tyskland og banebrydende tilgang til effektivt teamwork og processer, har Grohe taget føringen med at udvikle, designe og fremstille et fremragende produktsortiment.Hele tiden mens der testes og finjusteres for at sikre fortsat kundetilfredshed. Resultatet: Tidløst design. Og kvalitet, der varer en levetid. Når du bruger et GROHE-produkt, kan du mærke forskellen. Igen og igen. 

Et af de seneste eksempler: GROHE Blue®-vandsystemer til friskfiltreret og kølet bordvand lige fra vandhanen og med forskellige grader af kulsyre. GROHEs vandhaner har spændende funktioner, der passer til alle dine behov, og vandhanens design passer perfekt ind i dit køkken. Vand er kilden til liv: frisk fritflydende og essentiel – hentet fra GROHE køkkenarmaturer, der bringer glæde i hverdagen.

Kontakt os i dag

Eksklusivt partnerskab

Grohe og Just Mokka har indgået partnerskab for at skabe eksklusive vandløsninger. Hos GROHE mener vi, at vand skal være det forfriskende, sundhedsgivende hjerte i ethvert køkken: både hjemme og på kontoret. Derfor har vi udviklet vores GROHE Blue®-serie af vandsystemer, der giver dig god smag, bekvemmelighed og energi ved vandhanen. Uanset om du vil have filtreret, kølet eller boblende vand, har GROHE Blue den perfekte løsning til at gøre drikkevand til en glædelig oplevelse. Og det er derfor, vi arbejder sammen med JUST MOKKA. Vi forestiller os at drikke vand frisk fra en bjergkilde: Livsbekræftende, tørstslukkende og helt ren.

Forestil dig nu det samme sundhedsgivende, ubesmittede vand, der flyder direkte fra din egen vandhane. GROHE Blue®-vandsystemet, som JUST MOKKA leverer til dig, gør dette til en realitet på dit kontor. Det omdanner almindeligt ledningsvand og filtrerer det og efterlader en smag så frisk og ren som naturen tilsigtede.

Best Regards
Christian Pedersen
– Kitchen Manager Northern Europe Grohe A/S.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at vide mere om vores løsninger

Ønsket tidspunkt for kontakt