Melitta XT6

Melitta XT7

Melitta XT8

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ute. Nostrud exercitation ullamco laboris nisi ute.

Melitta og deres mission

Ansvar:

For os hos Melitta er den bevidste kaffeoplevelse, vi tilbyder med vores produkter, tæt forbundet med vores forretningsfilosofi om bæredygtighed. Dette indebærer en varig og stabil balance mellem økonomiske, sociale og økologiske interesser for at sikre vores virksomheds langsigtede succes og beskytte mennesker, dyr og miljøet.

 

Bæredygtighed:

Vi er orienteret mod modellen for en bæredygtig virksomhedspolitik. Dette sigter mod at imødekomme behovene i den nuværende generation uden at begrænse fremtidige generationers mulighed for at tilfredsstille deres behov.

Egnet til daglig brug:

Vi optimerer vores produkter i en proces med løbende udvikling og forbedring for at holde CO2-emissioner fra vores produkter så lave som muligt. Med vores produkter har enhver forbruger chancen for at bidrage til bæredygtighed på daglig basis.

 

Målet:

Alle eksisterende elektriske Melitta-produkter har gennemgået en livscyklusanalysekontrol. Denne analyse gentages hvert andet år for at sikre, at vi kan måle os mod de nuværende tekniske krav på markedet.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at vide mere om vores løsninger

Ønsket tidspunkt for kontakt