Vi støtter

Anja Ringgren Lovén, grundlægger af Land of Hope
Anja Ringgren Lovén er grundlægger af Land of Hope (tidligere DINNødhjælp), som er førende i kampen for at redde de tusindvis af børn i Nigeria, der årligt bliver beskyldt for at være hekse.

Anja blev verdenskendt, da et billede af hende sidende på hug foran et lille, udmagret nigeriansk ”heksebarn” gik viralt i 2016. Hun gav ham kiks og vand, som han forsigtigt drak, tog ham varsomt op i sin favn og med på hospitalet. Anja troede ikke, at han ville overleve.

”Da vi fik ham ind i bilen, kiggede jeg på min mand David og sagde til ham, at vi skulle navngive ham Hope. Jeg ville ikke have, at han skulle dø uden et navn. Han skulle dø med værdighed.”

Vi støtter Land of hope

Vision

En verden, hvor ingen børn lider under voksnes overtro. 

 

Mission 

Vi redder uskyldige børn, der anklages for at være hekse, fra udstødelse, tortur og død. Med omsorg, beskyttelse og uddannelse for børnene og oplysning til deres lokalsamfund, bygger vi fundamentet for en fremtid, hvor børn bliver rustet til at udvikle sig som selvstændige, aktive og sociale individer, der bidrager positivt til lokalsamfundets udvikling. 

Værdier 

Børns rettigheder er grundstenen i vores arbejde. For at sikre alle børn et værdifuldt liv med kærlighed, tryghed, uddannelse og fremtidsperspektiver, er det nødvendigt, at overtroiske samfund bliver udviklet i en mere oplyst retning. De værdier, der driver os i vores arbejde, er: 

Uddannelse
Børns rettigheder
Inddragelse
Udvikling
Vedholdenhed
Troværdighed
Uafhængighed
Kilde: landofhope.global

Just Mokka donerer 10% af det årlige overskud til Land of Hope.