Service-organisation

Med adgang til 25 servicetekniker på landsplan, kan vi tilbyde markedest bedste og største serviceydelser til Dem.

Vores landsdækkende serviceafdeling består af en blanding af både erfarne og yngre teknikere. De enkelte teknikere har hver deres speciale, men alle teknikere har gennemgået en basisuddannelse i vores produkter, så de til enhver tid kan reparere de mest almindeligt forekommende fejl. Vores mål er altid at få jeres kaffeløsning, vending maskine eller betalingsløsning til at virke med det samme.

En essentiel del af vores tekniske service, er forebyggende vedligeholdelse. Vores teknikere giver rutinebesøg hos kunder og erstatter udskiftelige dele, afprøver maskinernes funktionsevne og udskifter kalkfiltre, hvis det er nødvendigt.

Alle vores servicebiler er udstyret med online navigationsteknologi, som sikrer hurtig kommunikation til teknikerne. Vores tekniske afdeling servicerer mange ledende mærker bl.a. Aequator, Melitta samt Franke.

Service og teknisk vedligeholdelse udføres inden for normal arbejdstid, dvs. i tidsrummet kl. 08.00 til 16.00. Ved driftsstop yder vi en tilkaldetid på 24 timer, og almindelig serviceeftersyn udføres normalt efter aftale med Dem.