Puro Noble

På lager

Denne blandings komplekse karakter stammer fra den milde og bløde, men alligevel blomsteragtige guatemaliske Arabicaer, der dyrkes højt og dygtigt blandes med de peruvianske Arabicaer, for at få en perfekt afbalanceret smag. Gennem tilførslen af den førsteklasses Robusta opnåes et glimt af mørk chokolade, der bliver sprøjtet ind i denne kop og dermed sikrer at denne blanding fungerer godt i alle situationer.

Kaffeprofil:
OPRINDELSE:
Peru, Honduras, Guatemala, Colombia & Uganda

KAFFETYPE:
Fairtrade & Skyggedyrket
80% Arabica
20% Robusta

STYRKE: 2,5 ✭
  

VARIATION:
Også tilgængelig som koffeinfri

Producenter:
PERU
CEPROAP findes i Pichanaki-regionen, kaffen bliver her dyrket I 1650m højde over havoverfladen af smålandbrug, der håndplukker deres bønner i juni-oktober, vasker, rengør I hånden og derefter soltørrer deres høst.

HONDURAS
COAGRICSAL & COPROCAEL findes I regionerne Copán & Ocotopeque, kaffen dyrkes her ved 1000-1500m højde over havoverfladen af smålandbrug, der håndplukker deres bønner i december-februar, vasker, rengør i hånden og derefter soltørrer deres høst.

GUATEMALA
FEDECOCAQUA findes tværs over Huehuetenango, Cobán, Verapaces, Retalhuleu, San Marcos og Zacapa og dyrkes ved 1900m højde over havoverfladen af en mængde små kaffeproducenter, der håndplukker deres bønner I januar-juni, vasker, rengør I hånden og derefter soltørrer deres høst.

COLOMBIA
ASPROUNION findes i Nariño, deres kaffe dyrkes ved 1300-1800m højde over havoverfladen af 270 små kaffeproducenter, der spænder over 700 hektar. De håndplukker den primære kaffehøst i april-juni og tager en mindre høst senere, i oktober-januar. Ligesom de andre producenter vasker, rengør i hånden og soltørrer de også deres høst.

UGANDA
KCFCS eller Kibinge Coffee Farmers Co-operative Society er en organisation for kaffefarmere, der ligger 150 km sydvest for Ugandas hovedstad Kampala i Bukomansimbi-distriktet i delregionen Kibinge.Kibinges specielle geografiske position lige under ækvator, tillader, at der kan høstes kaffe to gange om året. Denne region producerer normalt noget af det fineste Robusta-kaffe i verden med hårde bønner, der giver en jævn ristning og en mild, blød, sød og neutral smag. Kaffen dyrkes ved 1250m højde over havoverfladen og håndplukkes fra maj til september og igen fra oktober til januar.